Protein Barın Yeni Adı: WASPCO PROTEİN BAR!

Protein Barın Yeni Adı: WASPCO PROTEİN BAR!

YÜKSEK PROTEİN BARIN YENİ ADI: WASP PROTEİN BAR

Son zamanlarda sağlığımıza ne kadar çok dikkat ediyoruz değil mi? Yediğimiz besinlerin doğallığı ne kadar da önemli. Beslenme düzenimize yediklerimize bu kadar dikkat ederken hayat koşuşturması içinde bazen sağlıklı atıştırmalıklar da hayatımızı kurtarıyor. Biz de daha enerji dolu daha sağlıklı atıştırmalıklara ulaşmanız için WASP SNACKS ‘i ürettik. Koruyucusuz, glutensiz ve katkı maddesi içermeyen lezzetli ve arı polenli meyve bar ve yüksek protein barları ile gün içerisinde daha zinde olabileceksiniz.

Yapılan araştırmalar sonucunda arı poleninin son derece yararlı olduğu kanıtlanmıştır. Zindelik veren özelliği, kan dolaşımı, kalp ve damar sağlığı için faydalı bir besin oluşu sporcular için de Wasp’ i vazgeçilmez bir noktaya taşıyacaktır. Spor yaparken kendinizi son derece sağlıklı, lezzetli, faydalı ve arı polenli Wasp’ ler ile gönül rahatlığıyla fazla kalori almadan desteklemeniz mümkün oluyor !

Açlığınızı yatıştırırken bir yandan da vücudunuzun besin ihtiyaçlarını karşılamanız hiç bu kadar kolay ve ulaşılabilir olmamıştı. Wasp, içeriğindeki arı poleni ve proteinler sayesinde günlük enerji alım miktarınızı rahatlıkla karşılayabilmenizi sağlar.

Wasp’ in çeşitli lezzetleriyle bu önyargılara da bir son getiriyoruz. Son derece leziz ve farklı çeşitleriyle; yeşil çay-elma-chia, yer fıstıklı, kakao-çilek, hindistan cevizi-badem, hindistan cevizi bitter ve portakal-fındıklı, damak tadınıza en uygun olan leziz tatlarıyla arı polenli sağlıklı atıştırmalıklar şimdi size daha yakın.Wasp’ ı üretirken saymakla bitmeyecek birçok faydalı besinleri ve arı polenini de sizle buluşturmak için çabaladık. Bunlardan bir diğeri de içindeki bol miktardaki lif oranı. Vücudun vitaminlere ve minerallere ihtiyacı olduğu kadar lif alımına da ihtiyacı vardır. İhtiyacınız olan lifi miktarını Wasp ile de destekleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Yoğun günlük temponuzda zinde ve enerjik hissetmenize yardımcı olacak Wasp artık hayatınızda! Wasp ile sağlıklı ve lezzetli günler dileriz.

Yüksek Proteinli Bar Lezzetlerinden Tatmak İçin Hemen Tıklayın