Sağlıklı Atıştırmalık – WASPCO

Sağlıklı Atıştırmalık – WASPCO

Sağlıksız Atıştırmalıkları Raflardan Kaldıran Yeni Bir Lezzet


Günün belirli aralıklarında ansızın acıkmış hissediyor ve enerjiniz düşüyor bu durumun üstesinden gelebilmek için sağlıksız atıştırmalıklarla açlığınızı yatıştırıyorsanız sizin için çok iyi bir haberimiz var. Öncelikle herkesin bildiği fakat hala tüketmeye devam ettiği sağlıksız atıştırmalıkların içeriğinde birçok katkı ürünü ve sağlıksız bileşenler bulunmaktadır. Çoğu insan için tatları güzel ve lezzetli gelmektedir. Bununla beraber sağlığa oldukça zararlı bir yöntem olarak, açlık durumlarını senelerdir alışageldik, birbirine benzer sağlıksız, yüksek kalorili ve yüksek şeker oranı içeren paketlenmiş, zararlı atıştırmalıklarla geçiştirmektedirler. Açlık durumunda bu gibi ürünleri tüketmeye yatkın olan kişiler için yepyeni bir ürünle karşınızdayız.

Wasp, şu an atıştırmalık ve paketlenmiş gıdalar sektöründe görebileceğiniz en sağlıklı atıştırmalık diyebiliriz. Çocukluğumuzdan beri oluşan ‘’sağlıklı olan neredeyse tüm gıdalar lezzetsizdir’’ önyargısını yıkan Wasp sağlıklı atıştırmalıkları çok kısa sürede evlerde, çantalarda, beslenme çantalarında ve marketlerde raflarda yerini aldı.

Wasp’ın sağlıklı atıştırmalıkları içeriğinde bulunan arı poleni ile protein, karbonhidrat ve B vitaminiyle gün boyunca vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi verir. 7’den 70’e herkesin tüketebileceği bir üründür. Ayrıca hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermediği için ebeveynlerin tüketebileceği ve çocuklarına rahatlıkla yedirebileceği bir sağlıklı atıştırmalıktır. Hatta Wasp sayesinde ebeveynler, çocukları için atıştırmalık kelimesinin tanımı değişeceği için bu durumdan oldukça memnunlar.

Wasp sektördeki diğer benzer ürünlerden farklı olarak iki farklı çeşitte ve birçok farklı lezzette karşımıza çıkıyor. Wasp sağlıklı atıştırmalıkları hem meyve bar hem de protein bar olarak sizleri sağlıklı atıştırmalıklarla buluşturuyor. Ayrıca meyve barı ürününde yeşil çay-elma-chia, portakal-fındık, hindistan cevizi-bitter ve çilek-kakao lezzetlerini bir araya getirip, gün içerisinde atıştırmalık tüketen herkesi bu harmanlanmış lezzetler ile buluşturuyor.

Wasp sporcuları ve sağlıklı bir yaşam için spor yapanları da unutmuyor ve karşımıza hindistan cevizi-badem-arı poleni ve yerfıstığı- kakao-arı poleni protein bar çeşitleri ile karşımıza çıkıyor. Klasik protein barların lezzetsiz, sert ve yararından daha çok zararının bulunması durumunun aksine Wasp protein barları geniş çeşit gamıyla oldukça lezzetli, sağlığa yararlı ve hiçbir zararlı koruyucu madde ve katkı maddesi içermemekte. Spor yaparken hem kas kütlesini arttırmak isteyen hem de sağlığını önemseyen kişiler için vazgeçilmez bir lezzet olan Wasp protein barları içerdiği arı poleni sayesinde bağışıklığı güçlendirmekte ve enerji vermekte ayrıca bütün bunları yaparken vücudunuzu katkı ve koruyucu maddelerden uzak tutmaktadır.

Wasp’ın ürünlerinin hepsini denedik ve gerçekten her ürünü ayrı lezzette ve sağlıklı meyve baryüksek protein bar için oldukça fazla çeşidi bulunmakta. Yüksek hızla piyasaya çıkan Wasp, artan bir ivme ile raflarda yerini almakta hatta çoğu sağlıksız, alışageldik atıştırmalıkları yerlerinden etmektedir. Kısa sürede Wasp’ı deneyen herkesin diğer atıştırmalıkları tüketmeyi bırakıp, Wasp ürünlerini tüketmek için acıkmayı ve spor sonrasını iple çekeceklerini düşünüyoruz.


Kampanyalı Yüksek Protein Bar ürünlerimizi hemen inceleyin!